Nieuws

Winnaars WeWiCo - voorjaarsaktie

 

Er zijn 2309 volle kaarten ingeleverd t.o.v. 2206 vorig jaar. 13 winkeliers en de zaterdagmarkt namen deel aan de actie.

Deelnemende winkeliers wewico voorjaarsaktie 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En dit zijn de winnaars:

Cadeaubon € 200,- | Fam. Weezen

Cadeaubon € 100,- | Fam. Janssens

Cadeaybon € 50,-

Wilma Oudeman
Mw. Brabers
Fam. de Graat
Petra Eertink

 

 

Hartelijk dank voor jullie deelname namens WeWiCo, de samenwerkende winkeliers van MKB Wemeldinge. PS wij nemen contact op met de prijswinnaars.

Cadeaubonnen zijn enkel in te leveren bij de deelnemende winkeliers

ingevulde kaarten wewico 2017

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Na een spannende strijd tussen de 5 dorpen heeft Wemeldinge met 152,2 punten de finale gewonnen!

Wemeldinge winnaar omroep zeeland winterspelen 2016 2017

Wemeldinge doet mee aan de Omroep Zeeland Winterspelen. In de winterperiode 2016/2017 wordt iedere dag een ander dorp bezocht door de rijdende reporter. Je kan punten verdienen met een aantal opdrachten, ''verhaal over iets kenmerkends over je dorp''. Daarnaast zorgt het plopkap werpen voor de meeste punten in het spel. Vervolgens wordt dit aangevuld met het aantal likes via de facebookpagina van Goedemorgen Zeeland.

Wemeldinge heeft de top5 bereikt, en deze week (van 6 tm 10 maart) wordt de finale gespeeld. Maandag 6 maart beten wij de spits af. In Dorpshuis De Wemel kwam de reporter op bezoek en werden alle quizvragen goed beantwoord. Met medewerking van beide scholen en de burgemeester (waarvoor dank) deden we mee aan de eindopdracht; maak met je dorp zo veel mogelijk geluid. Met elkaar produceerden we maar liefst 112.2 decibel. Vrijdag weten we of we hebben gewonnen.

 

Je kunt de finale volgen via de facebook pagina van Goedemorgen Zeeland

 

 

 

Bewaren

Evenementenkalender op wemeldinge.info

 

Organiseer jij een activiteit of evenement in Wemeldinge? Plaats dit dan GRATIS op de WEMELDINGSE evenementensite aangeboden door MKB Wemeldinge. Voorwaarde: plaats van handeling moet Wemeldinge zijn!

 

Alles op één plaats om te zien wat er te doen is. Handig toch?


Om een activiteit/bericht te plaatsen heb je een gebruikersaccount nodig: Vraag een account door  contact op te nemen met de webmaster

Met dit gebruikersaccount kun je zelf nieuwe evenementen en activiteiten plaatsen en beheren. Leden van MKB Wemeldinge kunnen ook zelf hun vermelding(en) in ons bedrijvenregister beheren.

 

Raadpleeg ook de uitgebreide informatie over de laatste updates van het evenementen systeem hier:

Update website 2017

Hoe werkt het? Bekijk onze video:

video Een evenement toevoegen aan de evenementenkalender

Download het Magazine van het Zomerprogramma 2016 hier

pdf Zomer Magazine 2016 (84 KB)

Winnaars cadeaubonnen

€ 200,- Brabers - Nrd. Achterweg 43

€ 100,-  Bor - Reephof 8

€  50,-  V.d. Sluis - Herdershoefje 16

Kleurplaat wedstrijd

0-6 jaar

1e prijs: Jelle Engering

2e prijs: Robbe Jansen

3e prijs: Puk van Vredegem

6-12 jaar

1e prijs: Danielle Kramer

2e prijs: Coco de Timmerman

3e prijs: Lisa Goetheer

Hartelijk dank voor jullie deelname namens WeWiCo, de samenwerkende winkeliers van MKB Wemeldinge. 

PS wij nemen contact met je op. 

Cadeaubonnen zijn enkel in te leveren bij de deelnemende winkeliers

Er zijn 2206 stempelkaarten ontvangen en 9 winkeliers hebben aan de actie deelgenomen. 

De nieuwe editie van Wegwijs in Wemeldinge is weer uit!

Je kunt het boekje, zoals gewoonlijk, nu ook weer on-line raadplegen.

De link hiernaar vindt je in de hoofdmenubalk van deze website.

Wegwijs in Wemeldinge op je website

Wil je op je eigen website ook een link opnemen, het vaste adres van de laatste editie Wegwijs in Wemeldinge is altijd: http://mkbwemeldinge.nl/wemeldingeboekje/ 

150 jaar kanaal

In de 2016 editie vindt u weer alle toeristische informatie, vindt u er een overzicht van ondernemend Wemeldinge en besteden we aandacht aan het 150 jarig jubileum van het Kanaal door Zuid-Beveland. 

Bron: Omroep Zeeland

Gerelateerde video

Gerelateerde video

{Vimeo}136859476{/Vimeo}

De eerste evenementen voor het zomerprogramma 2016 in Wemeldinge zijn geplaatst op de Zomerprogramma pagina van wemeldinge.info.

Heel de zomer zoet

Bekijk het overzicht op de Zomerprogramma pagina's

Bron: Omroep Zeeland
KAMPERLAND - Het project 'Historie van de parlevinkers' uit Wemeldinge heeft de Kern met Pit Trofee 2015 gewonnen. In Kamperland werd het project zaterdag uitgeroepen tot Zeeuwse winnaar. Wemeldinge dingt nu mee naar de landelijke titel 'De Beste Kern met Pit van Nederland', die 19 maart in Utrecht wordt uitgereikt.

Nooit meer zoeken naar wemeldinge info.

Sleep de url wemeldinge.info in je browserbalk naar je (pc) bureaublad en vervang de standaard icoon van de snelkoppeling met je wemeldinge icon.

image Wemeldinge icoon (75 KB)

Uit handen van gedeputeerde Jo-Annes de Bat, namens commissaris van de Koning Han Polman, ontving LMG strategie+creatie voor Contacta.nl op vrijdag 8 januari 2016 het Zeeuws Compliment. “Contacta.nl wordt gezien als dé netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland. De succesvolle beurs, met groeiende bezoekersaantallen, trekt ook veel bezoekers van buiten Zeeland. Het is hét visitekaartje van ondernemend Zeeland en daarmee levert het een positieve bijdrage aan het imago van het Zeeuwse bedrijfsleven” aldus Han Polman. 

 

We voelen ons vereerd met dit mooie compliment en zien het als een aanmoediging om de beurs verder te ontwikkelen. We bedanken de kennispartners en alle exposanten voor hun onmisbare inbreng en bijdrage aan Contacta.nl. Mede dankzij hun inzet is de netwerkbeurs uitgegroeid tot een inspirerende beurs en is het mogelijk om dit jaar de 30ste editie te vieren. We zien ernaar uit om nog meer exposanten en bezoekers uit de randstad, Brabant en Vlaanderen te ontvangen.