vrijdag, 08 januari 2016 11:32

Genieten op de fiets

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Prachtige vergezichten over Nationaal Park Oosterschelde, weidse polderlandschappen en lieflijke boomgaarden: voor liefhebbers van fietsen en wandelen is Wemeldinge een waar paradijs! 

Ontdek de geheime schoonheden van het Zeeuwse achterland. Met de fiets of te voet komt u op plekjes waar u met de auto nooit zou komen. 

De werkgroep fietsen en wandelen, onderdeel van MKB Wemeldinge, heeft voor u een aantal leuke fietsroutes en wandelingen samengesteld. De korte en langere fietsroutes voeren u o.a. langs musea, theetuinen, verkooppunten van streekproducten, boomgaarden en cultuurhistorische bezienswaardigheden zoals de oesterputten in Yerseke. 
Bij de diverse verblijfsaccommodaties en fietsverhuurpunten in Wemeldinge kunt u deze routes verkrijgen. Eveneens zijn ze te downloaden van deze website in pdf formaat.
De fietsroutes maken gebruik van het fietsknooppuntensysteem FIKS, dat met bordjes in heel de provincie duidelijk is aangegeven. Heeft u de smaak te pakken? Trakteer uzelf dan op een FIKS-kaart Zuid-Beveland en Tholen en geniet van de oneindige fietsmogelijkheden!

Uw verhaal of ervaring(en) delen met andere fietsliefhebbers? Plaats 'm dan bij de fietsroute die u gereden hebt.

 

Fietsenverhuur in Wemeldinge

U kunt in Wemeldinge een fiets huren voor een fietstochtje bij:

 Villapark de Oesterbaai, Camping Linda en Gijssel Wemeldinge op het Dorpsplein.

Download gratis 1 van de fietsroutes rondom Wemeldinge hieronder:

U kunt hier reageren op dit item..