De Ondernemers vereniging

Informatiepagina over de vereniging MKB Wemeldinge

Over ondernemers

Er zijn veel verschillende ondernemers in Wemeldinge actief. Van manege en coachingspraktijk tot aan de horeca, verschillende winkels en bouwbedrijven. De ondernemersvereniging telt meer dan 100 leden. Hiermee is er een gevarieerd aanbod van ondernemers in het dorp. De ondernemers zijn betrokken bij het dorp en organiseren dan ook o.a. Het Zomerprogramma in de zomermaanden voor de inwoners en de toeristen.
 
Het hoofddoel van de ondernemersvereniging is de belangen behartigen van de leden. Dit doen ze op verschillende manieren zoals contact onderhouden met de gemeente Kapelle, netwerkbijeenkomsten organiseren en samenwerken tussen de leden stimuleren.
 
vereniging

Over de ondernemersvereniging

De ondernemersvereniging heeft als doel de belangen van de leden te behartigen.

Onze missie:
De ondernemersvereniging wil het ondernemersklimaat in Wemeldinge versterken en verbeteren door de ondernemers te faciliteren om kennisoverdracht, innovatie, samenwerken en netwerken te bevorderen.

Onze visie:
De ondernemersvereniging gelooft dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Ons ledenbestand bestaat uit veel gevestigde ondernemers en daarnaast een groep van startende ondernemers.

Er zit veel kennis in ons ledenbestand. Veel van onze leden hebben een eenmanszaak of  klein bedrijf met weinig personeel. Als ondernemer wordt er van je gevraagd dat je op vele gebieden expert bent, denk hierbij aan administratie, regelgeving, ICT, Sociale media en marketing. Dit is voor de startende/kleine ondernemers een uitdaging op het gebied van zowel kennis als tijd. Via samenwerken en netwerken helpen we elkaar.
 
De ondernemersvereniging wil een verbindende en faciliterende rol vervullen om kennisoverdracht en samenwerking tussen de leden te stimuleren.

Ondernemers vereniging Wemeldinge

Ontdek en geniet van het mooie Wemeldinge. Op het water, op het land, of onderwater. Wemeldinge is de plek voor rust en plezier.

Tot ziens in Wemeldinge.

De ondernemersvereniging gelooft dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Door onze krachten te bundelen streven we naar een optimaal ondernemersklimaat in óns dorp' Wemeldinge.

Wilt u contact met ons opnemen ? Dan kan dat via onderstaand e-mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Cookie beleid | Contactformulier

Social Media

facebook50 50twitterbirdinstagram logo small

homeknop1Terug naar de vorige pagina