vrijdag 10 juni 2022 10:28

Bedrijfsbezoek aan De Fruittuin Kapelle

Op donderdag 9 juni hebben we samen met de Ondernemersvereniging Kapelle een bezoek gebracht aan De Fruittuin aan de Wemeldingse Zandweg. Nadat we een aantal jaren achter de rug hebben waarin dergelijke bijeenkomsten niet mogelijk waren, was het erg interessant en boeiend om dit bedrijf samen met Kapelse collega-ondernemers te bezoeken.

De trotse eigenaar, Arlen van Liere, heeft vol passie verteld over zijn bedrijf, de ambities voor de toekomst en de geschiedenis ervan. Het bedrijf is overgegaan van vader op zoon en inmiddels uitgegroeid tot een groenbedrijf in de breedste zin van het woord. Aanleg en onderhoud voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Veel van deze klanten zijn gevestigd in Schouwen-Duiveland en Zeeuws-Vlaanderen.
De specialiteit van het bedrijf is het telen en leveren van diverse soorten fruitbomen. Hoog- en laagstam. Op dit gebied onderneemt De Fruittuin ook buiten de landsgrenzen. Door het creëren van optimale condities op de percelen waar de bomen worden geteeld ontstaat een uniek product waarmee het bedrijf zich echt kan onderscheiden. Door hoge kwaliteit van de bomen en de ruimschoots aanwezige kennis en ervaring kan het bedrijf aan veel wensen voldoen. Of het nu gaat om bomen voor oogst/ productie of voor de inrichting van een (sier)tuin bij een particulier, De Fruittuin levert op maat.
Tijdens en na de rondleiding hebben we – tussen de bomen uit de Zeeuwse klei - volop kunnen bijpraten met de collega-ondernemers, ervaringen kunnen uitwisselen en afspraken kunnen maken. Het combineren van bedrijfsbezoeken met andere ondernemersverenigingen is absoluut iets wat we vaker willen gaan doen.
Gelezen 79 keer Laatst aangepast op dinsdag 14 juni 2022 09:46

Ondernemers vereniging Wemeldinge

Ontdek en geniet van het mooie Wemeldinge. Op het water, op het land, of onderwater. Wemeldinge is de plek voor rust en plezier.

Tot ziens in Wemeldinge.

De ondernemersvereniging gelooft dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Door onze krachten te bundelen streven we naar een optimaal ondernemersklimaat in óns dorp' Wemeldinge.

Wilt u contact met ons opnemen ? Dan kan dat via onderstaand e-mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Cookie beleid | Contactformulier

Social Media

facebook50 50twitterbirdinstagram logo small

homeknop1Terug naar de vorige pagina