Nieuws

Nieuwspagina

Nieuws

Op deze pagina ben je als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in en rondom Wemeldinge.

Leuke activiteiten, de nieuwste updates en  de laatste informatie kun je hier vinden. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Werp dan regelmatig een blik op deze pagina.

nieuws

Nieuws - Wemeldinge.info

Nieuws

Foto's van de gezellige MKB Kerstborrel van 16 december.
Op donderdag 9 juni hebben we samen met de Ondernemersvereniging Kapelle een bezoek gebracht aan De Fruittuin aan de Wemeldingse Zandweg. Nadat we een aantal jaren achter de rug hebben waarin dergelijke bijeenkomsten niet mogelijk waren, was het erg interessant en boeiend om dit bedrijf samen met Kapelse collega-ondernemers te…
MKB Wemeldinge op bedrijfsbezoek bij Goldies Travel . Wat een mooi schip om een feestje op te vieren, een mooie vaartocht te maken of op te overnachten!
De nieuwe 2022 editie van Wegwijs in Wemeldinge is weer verkrijgbaar bij de verblijfsaccommodaties en op diverse andere locaties in Wemeldinge. Kijk hier om de editie uit 2022 online te bekijken als E-book op deze website 
Op 12 maart organiseerde de Baar Touringcars een open ochtend vanwege om de nieuwe naam en het bijna 100 jarig bestaan van deze Wemeldingse onderneming onder de aandacht te brengen.
De website mkbwemeldinge.nl is ook beschikbaar als app voor je pc, tablet of je telefoon. Hierdoor heb je 'm altijd bij de hand. We doen dit met een progressive webapp, zodat ie heel snel en simpel is te installeren.
Bron: P.Z.C WEMELDINGE - Na de gigantische duikbril op de dijk bij camping Klein Stelle is Wemeldinge een tweede blikvanger rijker. Bij het strandje van camping Linda is het net alsof de woeste golven een binnenvaartschip op de dijk hebben gesmeten. Het opvallend vormgegeven ‘entreepunt’ geeft een schat van informatie…

Ondernemers vereniging Wemeldinge

Ontdek en geniet van het mooie Wemeldinge. Op het water, op het land, of onderwater. Wemeldinge is de plek voor rust en plezier.

Tot ziens in Wemeldinge.

De ondernemersvereniging gelooft dat je samen meer kunt bereiken dan alleen. Door onze krachten te bundelen streven we naar een optimaal ondernemersklimaat in óns dorp' Wemeldinge.

Wilt u contact met ons opnemen ? Dan kan dat via onderstaand e-mailadres:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Cookie beleid | Contactformulier

Social Media

facebook50 50twitterbirdinstagram logo small

homeknop1Terug naar de vorige pagina