Evenementen Wemeldinge

Overzicht van de actuele evenementen in de Wemeldinge Agenda, gepubliceerd door de organisaties en gebruikers/leden die deelnemen aan de agenda.

Er is altijd wat te doen in Wemeldinge

Weergave:  

14
okt
2019

Excursie Zilte Zaligheden Populair

Geplaatst door Hotel Wemeldinge

Van:
12:30 uur
Tot:
15:00 uur

Max. aantal plaatsen/tickets: 20

Aanmelden via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie:
Hotel Wemeldinge

Wat is lekkerder dan oesters? Oesters direct vers uit het water, zelf geplukt,  met een glaasje bubbels! En leer ook meer over de zeewieren in de Oosterschelde en de andere flora en fauna.

Onder leiding van een gids van het Nationaal Park Oosterschelde gaat u op zoek naar al het lekkers uit de Oosterschelde. Denk aan zeewieren,  maar ook oesters, mossels en kokkels. Afhankelijk van uw vondsten zal er een maaltijd of een proeverijtje klaargemaakt worden op het strand (bij slecht weer in het hotel) onder genot van een prosecco. Verser en lekkerder kan een oester natuurlijk niet zijn. Volgens goed zeeuws gebruik zal bij de krukels (alikruiken) krentenbrood geserveerd worden.

De gidsen laten u zien waar de beste vindplaatsen zijn, wat eetbaar is en vertellen u alle ins en outs van het Nationaal Park en haar fauna en flora. De kosten bedragen 22 euro. Check deze website regelmatig voor de volgende excursie data of vraag een excursie aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In 2019 zijn de volgende data gepland (zie hieronder).  Inschrijving via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum:verzamelen bij Hotel Wemeldinge.

20 aprilc 10.00

 25 mei 13.30 

 23 juni  13.00 

 20 juli 11.30 

 18 aug 11.00 

 7 september 15.00 

 14 okt 12.30 

Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om zelf een datum voor te stellen. We zullen dan ons best doen om een gids te zoeken. Let er op dat het laagwater moet zijn in Wemeldinge op het tijdstip van de excursie!

Phone 0113 621551

Noordelijke Achterweg 62, Wemeldinge, Zeeland, Nederland


JSW Event is Powered by JS Webdesign