Weergave:  

19
dec
2018

Zanguur in De Wemel Nieuw

Geplaatst door D. Steenks Tags: Muziek

Aanvang: 10:00 uur
Einde: 11:00 uur

Locatie

Dorpsplein 1
Wemeldinge

Nederland

De Protestantse Gemeente Wemeldinge organiseert elke 3e woensdag van de maand een zanguurtje in De Wemel. De volgende keer is op woensdag 19 december van 10.00 tot 11.00 uur in De Wemel, Dorpsplein 1 te Wemeldinge. Iedereen die van het zingen van Psalmen, Gezangen en andere geestelijke liederen houdt, is welkom. We zullen diverse liederen zingen en natuurlijk gezellig koffie of thee drinken. Open inloop. Ds. Steenks zal de ochtend leiden en Peter Reijnoudt is onze muzikant.


23
dec
2018

Lichtjestocht Wemeldinge Nieuw

Geplaatst door D. Steenks Tags: Kerk

Aanvang: 17:00 uur
Einde: 06:00 uur
Kosten deelname: gratis

Locatie

Hoogeweg 3
Wemeldinge

Nederland

Op zondag 23 december 2018 organiseert de Protestantse Gemeente Wemeldinge een lichtjestocht op weg naar de Kerststal in de Maartenskerk. De start van de wandeling is tussen 17.00 en 17.30 uur bij Hof Keizersweel, Hoogeweg 3 te Wemeldinge. Iedereen is hierbij uitgenodigd om samen in groepjes te gaan wandelen naar de stal. Er zijn optredens, er worden verhalen verteld en we eindigen allemaal samen in de koorkerk voor een lekkere (warme) traktatie. Het is grotendeels buiten dus warme kleding is aanbevolen. Medewerking wordt verleend door zangeres Albertina en vele anderen. Iedereen is van harte welkom! Vertel het daarom door aan familie en vrienden, aan heel Zeeland!

 


01
jan
2019

Nieuwjaarsduik - Heel Wemeldinge Duikt Nieuw

Geplaatst door Marco van Dijke Tags: Oosterschelde

Aanvang: 13:30 uur
Einde: 14:30 uur
Kosten deelname: € 2,- p.p.

Max. Aantal deelnemers: 300

Locatie

'T Scheld 22
Wemeldinge

Nederland

Na een jaartje te hebben overgeslagen wordt de traditionele nieuwjaarsduik gelukkig dit jaar weer georganiseerd door Casco - Eten & Drinken. Wil je mee doen, geef je dan snel op.
Aan de gezelligheid zal het niet liggen, want DJ Arno zorgt voor de muziek en natuurlijk is er vooraf en na afloop voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en iets te eten of te drinken.