homeknop1Terug naar de vorige pagina

01
juli
2021

SUP sessies (dinsdag, donderdag, vrijdag zaterdag op afspraak) Populair

Geplaatst door Michel Hoogendoorn 156 downloads

Omschrijving Evenement

SUP Sessies, vanuit een van de mooiste jachthavens in Nederland: Wemeldinge.

Stand Up Paddle Surfing of 'suppen' is een populaire watersport. Ook in Wemeldinge. Je staat op een groot surfboard en gebruikt een lange peddel om vooruit te komen. Op eigen kracht, terwijl je je evenwicht bewaart. Balans en souplesse komen samen en maken het een complete training voor het lichaam en al peddelend maak je je hoofd leeg. Genietend van de rust, de omgeving en de koele bries op het water, maken we gezamenlijk een tour langs het strand, de dijk en weer terug naar de haven. Deze outdoor activiteit is ook aan te raden voor beginners. (Surf)ervaring is niet noodzakelijk, suppen is voor iedereen toegankelijk. 

Lijkt het je leuk om de omgeving van Wemeldinge ook eens vanaf het water te verkennen? Laat je er niet van weerhouden deze fysieke uitdaging aan te gaan.

Een SUP sessie van 2 uur, onder begeleiding is dagelijks* mogelijk in de periode van 1 juli 2021 tot 1 oktober 2021, op afspraak. (*De sessies kunnen dagelijks ingepland worden, afhankelijk van beschikbaarheid en het weer.)

What? SUP door Kwaliteit Loods

Plan uw sessie, 06-24 94 78 69

Max. aantal plaatsen/tickets: 2

Kosten: 90 euro p.p. voor 2 uur suppen onder begeleiding

Registeer via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Label(s): Iedere dinsdag, Iedere donderdag, Iedere vrijdag, Iedere zaterdag, Watersport, Zomerprogramma
Locatie
Jachthaven Wemeldinge

Phone 0624947869 Smartphone 0624947869 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website

Zuidelijke Achterweg, Zuidelijke Achterweg, Wemeldinge, Nederland, Nederland

JSW Event

Deze website

Inloglink

Wegwijs in Wemeldinge

wegwijs wemeldinge2019

Bewaren

Social Media

facebook50 50twitterbird