Evenementen Wemeldinge

Overzicht van de actuele evenementen in de Wemeldinge Agenda, gepubliceerd door de organisaties en gebruikers/leden die deelnemen aan de agenda.

Er is altijd wat te doen in Wemeldinge

Weergave:  

21
dec
2019

Kerstmuziek zaterdag 21 december met Wim Steenbakker!

Geplaatst door Dorpscentrum de Wemel In Evenementen Activiteiten 36 downloads

Van:
13:30 uur
Tot:
16:00 uur

Kosten: 5,00

Locatie:
Dorpshuis De Wemel

 

zANGER-GITARIST

Wim Steenbakker studeerde in 2017 af aan het conservatorium te Rotterdam (Codarts). In 2018 stond hij in de finale van de Sweet Sorrow Awards en won hij op het Concours de la Chanson te Den Haag de prestigieuze Liesbeth List-prijs voor zijn vertolking van het Franse chanson.

Naast Franse chansons bestaat zijn repertoire uit covers van Evergreens en hedendaagse songs in verschillende talen waaronder Nederland, Engels, Duits, Frans en Spaans. Hij begeleidt zichzelf hierbij op zijn klassieke gitaar. De combinatie van zijn stem en gitaar is warm en ontroerend.

Wim speelt ook klassieke (solo)werken op zijn gitaar. Zo speelt hij bekende werken van onder andere Holborne, Tárrega, Sor, Carcassi en Villa-Lobos. Hierbij laat hij de andere kant zien van zijn muzikaliteit.

Uiteraard zal het optreden van 21 december in het teken staan

van de Kersttijd!

 

Inloop: 13:30

Aanvang: 14:00

Kosten: €5,00 incl. een kopje koffie/thee

Kaarten af te halen/reserveren in de Wemel of bij Marja’s shop in Wemeldinge

Phone 0113-621217 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website Facebooklogo

Dorpsplein 1, Wemeldinge, Zeeland, Nederland


JSW Event is Powered by JS Webdesign