Je vindt hier evenementen en activiteiten die allemaal plaatsvinden in Wemeldinge.

Deze worden weergegeven op datum van de activiteit of het evenement.

Activiteiten die op iedere dag van de week plaatsvinden kun je bekijken per dag van de week.

Abonneren op:Evenementen Activiteiten feedrss iconZomerprogramma feedrss icon

Zomerprogramma Wemeldinge

logo zomerprogramma 2016

Ieder jaar stellen we weer een aantrekkelijk programma samen met leuke en verrassende activiteiten, zodat de inwoners en/of bezoekers aan ons mooie dorp leuke ervaringen en belevenissen kunnen opdoen.

 

Organiseer jij ook een event of activiteit in Wemeldinge? Maak dan gratis een account aan en publiceer zelf je evenement, kijk dan hier hoe dat in z'n werk gaat.

Veel plezier in Wemeldinge namens alle organisatoren en ondernemers van MKB Wemeldinge!

Weergave:  

22
apr
2018

ZEELAND ZINGT. ORANJEZANGAVOND IN DE MAARTENSKERK VAN WEMELDINGE Nieuw

Geplaatst door D. Steenks In Evenementen Activiteiten Tags: Kerk, Muziek

Aanvang: 19:00 uur
Einde: 20:00 uur
Kosten deelname: gratis

Wemeldinge – Het is al een oude traditie om voorafgaande aan Koninginnedag, nu Koningsdag, een zangavond te houden.
Met het rijke repertoire aan vaderlandse en geestelijke liederen was het makkelijk om een avondvullend zangprogramma te organiseren. Vele Oranjeverenigingen hebben, vaak in samenwerking met kerken en muziekgezelschappen, menig Oranjezangavond georganiseerd.
Sinds vorig jaar 2017 is een soortgelijke zangavond georganiseerd in Wemeldinge. Dat was zo’n groot succes dat de Oranjevereniging Wemeldinge, de Protestantse Gemeente Wemeldinge en muziekvereniging OKK uit Wemeldinge opnieuw de handen ineen hebben geslagen om een dergelijk evenement te organiseren.

De Oranjezangavond 2018 wordt gehouden op zondagavond 22 april 2018 vanaf 19.00 in de Maartenskerk (Kerkweg 5 Wemeldinge). Het thema is ‘Den vaderland getrouwe’. Er worden enkele traditionele liederen van Valerius gezongen, maar ook aloude en nieuwere vaderlandse liederen. Voorts zullen OKK onder leiding van Patrick Geerts en organist Peter Reijnoudt nog enkele muziekstukken ten gehore brengen.
De zangavond staat onder algehele leiding van ds. Dick Steenks, voorganger van de Protestantse Gemeente en secretaris van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen in Nederland.


Iedereen is van harte welkom om bij deze Oranjezangavond 2018 aanwezig te zijn om zo alvast in de stemming te komen voor Koningsdag.

Phone 0113297308 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


JSW Event is Powered by JS Webdesign