Je vindt hier evenementen en activiteiten die allemaal plaatsvinden in Wemeldinge.

Deze worden weergegeven op datum van de activiteit of het evenement.

Activiteiten die op iedere dag van de week plaatsvinden kun je bekijken per dag van de week.

Abonneren op:Evenementen Activiteiten feedrss iconZomerprogramma feedrss icon

Zomerprogramma Wemeldinge

logo zomerprogramma 2016

Ieder jaar stellen we weer een aantrekkelijk programma samen met leuke en verrassende activiteiten, zodat de inwoners en/of bezoekers aan ons mooie dorp leuke ervaringen en belevenissen kunnen opdoen.

 

Organiseer jij ook een event of activiteit in Wemeldinge? Maak dan gratis een account aan en publiceer zelf je evenement, kijk dan hier hoe dat in z'n werk gaat.

Veel plezier in Wemeldinge namens alle organisatoren en ondernemers van MKB Wemeldinge!

Weergave:  

24
mrt
2018

Lenteconcert OKK! (uitverkocht)

Geplaatst door OKK In Evenementen Activiteiten Tags: Concert, Muziek

Aanvang: 20:00 uur
Einde: 22:30 uur
E-mailAanmelden via Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kosten deelname: 5

UITVERKOCHT - Op zaterdag 24 maart staat De Wemel op zijn kop: dan is het tijd voor het lenteconcert van muziekvereniging OKK! En dit wordt niet zomaar een uitvoering, maar één met bijzondere gasten… De presentatie zal deze avond in handen zijn van Zeeuwse Sien! Deze Zeeuwse dame krijgt werkelijk iedereen aan het lachen met haar verhalen uit het leven van alledag. Regelmatig verkoopt ze de Zeeuwse theaters uit, en op 24 maart is ze bij ons in De Wemel! Wie hier ook zijn medewerking zal verlenen is zanger, gitarist én dorpsgenoot Wim Steenbakker! Met deze aankondiging wordt hij eigenlijk tekort gedaan, want dit muzikale talent heeft veel meer in zijn mars. Tijdens de uitvoering zal Wim zowel solo als samen met de fanfare enkele nummers uitvoeren: een nieuwe, ongetwijfeld zeer mooie combinatie. Heeft u zin in een mooie muzikale avond met ruimte voor een lach en een traan, dan bent u van harte uitgenodigd om dit lenteconcert bij te wonen! Kaarten zijn te reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-44150072 en kosten €5 per stuk. Aanvang is 20:00, om 19:45 is de zaal open.

Smartphone 06-44150072 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website Facebooklogo


JSW Event is Powered by JS Webdesign