Je vindt hier evenementen en activiteiten die allemaal plaatsvinden in Wemeldinge.

Deze worden weergegeven op datum van de activiteit of het evenement.

Activiteiten die op iedere dag van de week plaatsvinden kun je bekijken per dag van de week.

Abonneren op:Evenementen Activiteiten feedrss iconZomerprogramma feedrss icon

Zomerprogramma Wemeldinge

logo zomerprogramma 2016Bijzondere aandacht vragen we voor het Zomerprogramma, dat we ieder jaar organiseren met een aantal ondernemers.

Ieder jaar stellen we weer een aantrekkelijk programma samen met leuke en verrassende activiteiten, zodat de inwoners en/of bezoekers aan ons mooie dorp leuke ervaringen en belevenissen kunnen opdoen.

Veel plezier in Wemeldinge deze zomer!
 

Organiseer jij ook een event of activiteit in Wemeldinge? Vraag dan gratis een account aan en voeg je evenement zelf toe, kijk dan hier hoe dat in z'n werk gaat.

Veel plezier in Wemeldinge namens alle organisatoren en ondernemers van MKB Wemeldinge!

Weergave:  

19
aug
2017

Kunst- en Natuurroute 2017 (deel 2)

Geplaatst door Marco van Dijke In Zomerprogramma Tags: Kunst, Natuur

Aanvang: 13:00 uur
Einde: 18:00 uur

Locatie

Dorpsplein Wemeldinge

Op de middagen van zaterdag 19 en zondag 20 augustus organiseert het bestuur van de Kunst- en Natuurkring Wemeldinge de 20ste Kunst- en Natuurroute.

Een jubileumjaar! Een knipoog naar de voorbije twintig jaar en de toekomst.

De kunstenaars uit Wemeldinge exposeren hun werk in eigen atelier. De gastkunstenaars exposeren hun werk op locaties in en rond de dorpskern van Wemeldinge. Gastvrije bewoners stellen hiervoor een deel van hun woning of tuin beschikbaar waardoor de kunstroute een intiem karakter krijgt.

De deelnemende kunstenaars van verschillende disciplines hebben de opdracht gekregen om naast hun eigen werk ook een kunstwerk te ontwerpen met het thema "TWINTIG!"

Tijdens de route is een kleine tentoonstellingvan enkele schilderijen en reproducties van Lodewijk Bruckman (1903-1995) te zien; een schilder die geruime tijd in Wemeldinge heeft gewoond en gewerkt.

 De kunstroute leidt u ook langs de ca. 900 jaar oude Maartenskerk (locatie) en de hoogste 'Vliedberg' van Zeeland.(locatie)

website

Dorpsplein, Wemeldinge, Zeeland, Nederland


JSW Event is Powered by JS Webdesign