Wemeldinge vanuit de lucht

Welkom op de website van Ondernemersvereniging Wemeldinge. Wemeldinge is een dorp in de provincie Zeeland. Het dorp is gelegen aan de oosterschelde en de noordelijke monding van het kanaal door Zuid-Beveland.

Wemelding behoort tot de gemeente kapelle. In het dorp wonen ongeveer 3000 inwoners. Het dorp is ooit ontstaan rondom 3 vliedbergen. Hiervan is er één nog te zien.
Dit is de pagina waar je alles kunt vinden wat je kunt doen in “Weumelinge” en welke ondernemers er op het dorp zijn. Dit is het dorp waar je kunt fietsen, wandelen, duiken, varen, lekker genieten op een terrasje en je er lekker even tussenuit kunt zijn!

Nieuws

 • Aangespoeld binnenvaartschip vertelt je de geheimen van de Oosterschelde Bron: P.Z.C WEMELDINGE - Na de gigantische duikbril op de dijk bij camping Klein Stelle is Wemeldinge een tweede blikvanger rijker. Bij het strandje van camping Linda is het net alsof de woeste golven een binnenvaartschip op de dijk hebben gesmeten. Het opvallend vormgegeven ‘entreepunt’ geeft een schat van informatie…
  Geschreven op vrijdag, 15 mei 2020 11:56 in Nieuws Gelezen 690 keer
 • Website App mkbwemeldinge.nl De website mkbwemeldinge.nl wordt ge-update. We zijn op dit moment bezig met een grote update van deze website. De website wordt aangepast omdat we deze ook gaan inzetten om de informatie te beheren voor de nieuwe Wemeldinge App. Hiervoor moet onder andere de routing en de layout van diverse pagina's…
  Geschreven op vrijdag, 05 juni 2020 11:08 in Nieuws Gelezen 768 keer
 • 4 Zeeuwse dorpen genomineerd voor verkiezing mooiste dorpen van Nederland Dreischor, Nisse, Noordgouwe en Wemeldinge zijn genomineerd door de ANWB in de verkiezing van mooiste dorp van Nederland. In totaal doen er 50 dorpen mee aan deze verkiezing. Wat de mooiste vijf dorpen van Nederland worden, lees je in de Kampioen die eind augustus/begin september verschijnt. Dan zal de jury,…
  Geschreven op donderdag, 25 juni 2020 12:37 in Nieuws Gelezen 457 keer

Direct naar:

Redactie

zaterdag, 09 januari 2021 15:40

Voucher 2021

Beste ondernemers van Wemeldinge,

2020 is ten einde. Een jaar dat niemand gaat vergeten.
Een jaar waarin heel veel ondernemers alle zeilen hebben moeten bijzetten en waarin zakelijke creativiteit noodzakelijk was.
Wij hopen dat jullie allemaal met vertrouwen aan 2021 zijn begonnen.
Inmiddels hebben wij de vergaderingen en bijeenkomsten vanuit het bestuur van MKB Wemeldinge voor het nieuwe jaar gepland.
Natuurlijk hopen wij ook dat COVID-19 snel onder controle is en dat de beperkende maatregelen steeds minder worden, zodat we weer gezamenlijke activiteiten en bijeenkomsten kunnen organiseren.
Onze traditionele nieuwjaarsreceptie kan helaas nog geen doorgang vinden. Juist die bijeenkomst, in samenwerking met een jaarlijks wisselend plaatselijk horeca-bedrijf, heeft volgens ons een goede verbindende werking.
Om het nieuwe jaar toch 'gezamenlijk' in de bekende stijl af te trappen willen wij jullie bij deze een voucher aanbieden voor een (afhaal)rnaaltijd bij één van onze plaatselijke horeca-bedrijven.
De voucher heeft een waarde van € 25 en is in te leveren t/m 14 februari 2021 bij de onderstaande bedrijven:
 • Iets Anders
 • Eeterij Juno
 • Frietwerk
 • Restaurant De Oude sluis
 • Bobby's Cafe restaurant
 • Schoudee
 • Smits Hotel Eetcafe
 • Casco Eten & drinken
Wij wensen jullie een succesvol en gezond 2021!
Bestuur MKB Wemeldinge

Deze website

Inloglink

Bedrijven Updates

Wegwijs in Wemeldinge

wegwijs wemeldinge2019

Bewaren

Social Media

facebook50 50twitterbird

Wemeldinge Agenda in je mailbox

Aanmelden of afmelden

We versturen regelmatig de Wemeldinge agenda naar de geïnteresseerden die zich inschrijven op mailinglijst. Klik hieronder om je ook in te schrijven.
Bedankt vast voor je belangstelling! Je ontvangt nadat je de inschrijving hebt bevestigd regelmatig de Wemeldinge agenda..